Ervaring delen

Jouw ervaring delen is zeer waardevol voor mij als jouw kindercoach/jongerencoach, maar ook voor anderen om te weten wat jouw ervaring is met Kimpossible Coaching. Zo kan ik de puntjes op de ‘i’ blijven zetten en de kwaliteit hoog houden.

Hieronder vind je een formulier waar je heel makkelijk jouw ervaring kunt beschrijven. Je hebt de optie om een foto toe te voegen, maar dat hoeft niet.

Bij het insturen van het formulier kun je ook aangeven of we deze ervaring mogen delen op de website en of we jouw foto daarbij mogen gebruiken. Je e-mailadres wordt eventueel alleen door mij gebruikt om contact met jou op te nemen. Op de website is jouw e-mailadres dus niet zichtbaar. Als je toestemming geeft om jouw ervaring te delen, dan wordt deze eventueel geplaatst op onze pagina Ervaringen.

Jouw ervaring wordt dus nog niet meteen zichtbaar op de website.

Dank je wel voor het gegeven vertrouwen en alvast bedankt voor het invullen van jouw ervaring met Kimpossible Coaching. Ik hoop dat je mij bij jouw familie, vrienden en kennissen zou aanraden voor coaching, als ze dat nodig hebben. En mocht ik in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen wat betreft coaching, individueel of in groepsverband, dan hoor ik het graag.

ervaring delen