Over mij

Even voorstellen…..

Hoi, mijn naam is Kim van der Nat en ik ben coach en lerares van beroep. Over mij valt met meer dan 20 jaar ervaring als lerares, bouwcoördinator, leesspecialist, specialist zorgverbreding, stagecoördinator en stagebegeleider binnen het primair onderwijs voldoende te vertellen. Ik heb een rugzak vol met kennis. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen/jongeren.

Maar voor de mensen die mij goed kennen is het geen verrassing dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en verdieping.

Vandaar de gave stap naar mijn eigen praktijk, Kimpossible Coaching te Alphen aan den Rijn.

Als lerares ben ik al veel tegengekomen en tijdens de opleiding tot coach heb ik nog meer methodieken geleerd om kinderen, jongeren en ouders te kunnen coachen/begeleiden.

Wanneer je kind lekker in zijn of haar vel zit is het vaak in huis ook prettig. Maar soms is de rust en het geluk binnen het gezin ver te zoeken. Jullie hebben veel strijd, driftbuien, je krijgt een grote mond, verdriet etc. Je kind kan ook erg onzeker zijn, moeite hebben op school of emoties niet onder controle hebben. Zo kunnen er heel veel redenen zijn waarom het in huis niet lekker loopt en je het gewoon even niet meer weet.

Corona

Ook de Corona tijd heeft voor veel problemen gezorgd. Leerachterstanden, sociaal-emotionele problemen bij kinderen, problemen binnenshuis. Ook voor jullie als ouders werd het allemaal teveel, onderwijs geven en werken. (zeer begrijpelijk en alle begrip).

Ik help jullie heel graag om de rust en de ontspanning weer terug te vinden. Ik werk oplossings- en praktijkgericht en met professionele materialen.

Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden, vul dan via deze site het contactformulier in of stuur mij een appje: 06-21385877, dan bel ik je even terug. Zie ik je/jullie snel? Dan gaan we jouw krachten en talenten weer ontdekken, waardoor we verandering teweeg kunnen brengen.

De Kracht van Kimpossible Coaching

  • Professioneel en veel kennis (ruim 20 jaar ervaring)
  • Coaching op maat, ontwikkelen van positieve vaardigheden
  • Individuele/groepsbegeleiding
  • Oplossingsgericht werken, denken in mogelijkheden
  • Overzichtelijk traject (gemiddeld 6 a 8 sessies)
  • Praktijk aan huis, maar coachen kan ook bij jou thuis of op school
  • Bewegend/spelenderwijs leren
  • Workshops​ en groepstrainingen —-> leren van en met elkaar