Ervaringen

Op deze pagina een selectie van ervaringen van eerdere deelnemers. Deel jij je ervaring met mij als jouw kindercoach of jongerencoach ook? Stuur deze dan aan mij! Dat mag via de email maar je kan ook je ervaring meteen sturen via: Deel je ervaring. Je kan zelf aangeven of je de ervaring wil voorzien van een foto of anoniem wil maken. We zullen jouw gegevens nooit zonder toestemming plaatsen!

Fijne ervaring!

Chantal

Mijn dochter heeft een weerbaarheidstraining gevolgd bij Kim. Zij ging er altijd met veel plezier heen en ik zag haar stukje bij beetje groeien.
De communicatie met Kim is heel fijn. Zij appt regelmatig hoe wij de training ervaren en of wij vragen hebben. Ook een telefonische evaluatie is geen probleem. Kim heeft veel ervaring en haar ervaring als juf erbij opgeteld is een gouden combi! Bedankt Kim!

Alles is mogelijk

Annemarie Ensink-Lankester

Kim is een hele goede coach met een vrolijke en warme persoonlijkheid. Mijn kinderen zijn dol op haar.  Door haar jarenlange ervaring in het onderwijs heeft ze een scherpe blik op hindernissen en nu als coach ook de mogelijkheid om kinderen, jongeren en ouders te helpen tot bloei te komen. Kim is creatief, authentiek en recht door zee; iemand die ik graag op zoek voor raad en daad.

Blij dat wij voor Kim hebben gekozen

Berber

Mijn dochter ging naar Kim omdat ze last van angsten had en niet goed voor zichzelf op durfde te komen. Na een aantal afspraken merkten wij al een groot verschil bij haar. Haar angsten zijn veel minder en ze durft meer voor haarzelf op te komen. Erg blij dat wij voor Kim hebben gekozen. Ze voelde zich erg op haar gemak om over haar gevoelens te praten.

Bij Kim is alles possible!

Lizzy

Buiten dat Kim een professionele coach is, is ze nog zoveel meer. Kim is een warm en lief persoon die de kinderen geheel op hun gemak stelt. Ze geeft goede en fijne tips aan de kinderen en ouders. Mijn kinderen en ik voelde ons meteen op ons gemak bij haar tijdens onze eerste ontmoeting en dat is altijd zo gebleven. Ondertussen kennen we elkaar al een aantal jaar,een heel fijn persoon in de omgang. Tot snel lieve Kim.

Training ‘Leren plannen’

Angela

Onze dochter heeft veel gehad aan de training die ze bij Kim heeft gevolgd.
Kim doorziet snel waar het probleem ligt en pakt gelijk door. Geeft feedback en opdrachten mee en speelt dit door zodat wij hierop door kunnen pakken.
Wij zijn zeer tevreden en onze dochter nog steeds snel afgeleid maar weet nu waar te beginnen 😉

Training Weerbaarheid

Patricia

Door school ben ik door verwezen naar Kimpossible Coaching vanwege mijn dochter die niet voor zichzelf op kon komen. Mijn dochter heeft bij Kim de weerbaarheidstraining gevolgd en na 2 sessie was het al merkbaar.
Ze heeft de training als fijn ervaren en ik kreeg zeer regelmatig door Kim een terugkoppeling over hoe de sessie was verlopen.

Training Weerbaarheid

Tamara

Mijn zoontje heeft de weerbaarheids training gedaan en ging er met plezier heen. Fijne groep en lieve coach. Hij vindt het jammer dat het na 6 trainingen al voorbij was.

Training ‘Leren plannen’

Daniela

Mijn ervaring was heel erg fijn. Ik ben naar een plan workshop geweest, waar ik het heel erg naar me zin heb gehad en veel heb geleerd. Ze hielp ook erg fijn als we bij haar waren. Dank voor je hulp! Groetjes Daniela

Training ‘Leren plannen’

Samara

Ik vond het een prettige ervaring. Mijn dochter is naar een leerzame training geweest voor het plannen. Ze vond het een leuke en leerzame workshop! Groetjes